lauantai 7. huhtikuuta 2012

Guinea pig-style


From: Jenni
To: Hanna

Lähetti kuulumisia se meidän entisen marsun uusi emäntä.



Meinasin suuttua sille kun luin sen postin, sillä on niitä marsuja siellä vaikka kuinka monta, ja sitten Justus oli alkanut tappelemaan toisen poikamarsun kanssa kun se yritti iskeä Justuksen tyttöystävää, ja koska se toinen poikamarsu oli ROTUmarsu papereineen kaikkineen niin se oli parempi marsu, ja siksi Justus vietiin eläinlääkärille pikku operaatioon. Naps vain, pallit pois Justus-raukalta.
Niin. Ja nyt Justus kuulemma asuu sen tyttöystävän kanssa samassa häkissä, mutta mitäs iloa siitä enää kellekkään on??? Sehän on melkein sama kuin sinä tai minä olisimme miehen kanssa jonka munalla ei tee mitään. Luoja varjele meitä ikinä joutumasta sellaiseen tilanteeseen muuten. 



Se ämmä sanoi että odottavat pikkumarsuja tulevaksi, mutta siis mitä vittua, olenko minä vajukki vai mitä, saa kai ne tovin odotella kun toiselta on leikelty pallit pois???
Olen kyllä ylpeä Justuksesta, tottakai jokainen normaali marsu rökittää sellaisen pitkäkarvaisen homomarsun joka yrittää liehitellä hänen tyttöystäväänsä.
Niin.

Herrajumala vietinkö juuri näin pitkän tovin spekuloimalla marsun seksielämää??





Tässä Justus-raukalla vielä oli kaikki miehiset osat tallessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti